علیرضا ایزدی گفت: استان مرکزی در مرکز کشور است اما متأسفانه تنها به حلقه اتصال استانها تبدیلشده و از گردشگر سهمی نبرده است درحالیکه هر شهرستان استان دارای یک پتانسیل منحصربهفرد در گردشگری است.
او افزود: استان مرکزی در شهرستانهای مختلف خود ظرفیتهای ویژهای دارد، اما به دلیل نبود تبلیغات مناسب تاکنون برندسازی در خصوص گردشگری استان صورت نگرفته است. شهر نراق بهعنوان یک ظرفیت هویتساز در دورهای که بیش از هر چیز به عناصر فرهنگی نیازمندیم و روستاهایی مانند وفس، بهواسطه عدم معرفی مناسب برای گردشگران ناشناخته باقیماندهاند.
او با بیان اینکه باید نگاه جدیدی برای معرفی استان مرکزی بهعنوان مقصد جدید گردشگری در پیش گرفت، افزود: هیچ بخش و صنعتی از حیث تولید ثروت، اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی نمیتواند بهمانند حوزه گردشگری اثرگذار باشد، اما متأسفانه استان مرکزی علیرغم توان و ظرفیت ازنظر جذب و جلب گردشگر وضعیت مناسبی ندارد. متأسفانه عموما میراث فرهنگی بهعنوان مانعی در جهت توسعه گردشگری مطرح میشود درحالیکه این مجموعه باید موتور محرکی در این راستا باشد بر این اساس میراث فرهنگی استان برای توسعه پایدار و همهجانبه و کسب سهم و انتفاع مناسب از اقتصاد گردشگری تلاش خواهد کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی با تأکید بر اینکه سیاست یک بام و دوهوا عمل کردنها در حوزه گردشگری چالشهایی در پی دارد، افزود: در روستای حسینآباد و بغدادی اراک برخی واحدهای سفرهخانهای فاقد سند یا فاقد تغییر کاربری هستند که این امر مانع صدور مجوز شده و از طرفی برخی از مجوزها توسط اصناف صادر میشود که این دوگانگی باعث بروز چالش و تنش میشود و نظارت را مختل میکند.